A-laget møter Vålerenga i cupen onsdag 4. mai - info om billetter

KFUM/Oslos A-lag møter Vålerenga i 3.runde i NM. Den kampen blir spilt allerede onsdag, 4.mai, kl.1900 på KFUM-Arena. Dette blir en historisk kveld for hele klubben. Det ligger an til publikumsrekord. For første gang møter vi a-laget til Vålerenga i offisiell kamp.


Vanlige sesongkort/årskort inkludert de som er gitt til lagene og profetkort gjelder ikke på denne kampen. De gjelder kun seriekamper og de første to rundene i NM.På grunn av den store tilstrømmingen av folk kan vi ikke ha åpen inngang/gratis billetter til barn. Er derfor viktig å merke seg at man må kjøpe billetter til barn. Det kommer til å bli utsolgt. Kåffa folk som vil på kamp må derfor være raske med å få kjøpt billett til seg selv inkludert barna så fort billettsalget åpner.
Billettsalg på nett forsøker vi å få åpnet mandag kl. 12.00. Vi bekrefter dette tidspunktet internt så snart det er klart. Skal man være sikker på å få plass MÅ man kjøpe billetter på nett. Klubben har valgt å legge billettprisene på ca samme nivå som andre klubber som går til 3. runde. Voksenbillett koster kr. 200 og det er kr. 50 for barn under 16, år. Juniorspillere i klubben må altså kjøpe billett denne gang.


Som dere skjønner er det bra kok rundt denne kampen, og det kreves derfor mange frivillige krefter. Om dere har anledning til å bidra på en aller annen måte kan dere kontakt Thor-Erik på mail: tes@kfum-kam.no
Vi gleder oss til en folkefest, og endelig finne ut hvem som er Oslos beste lag.